Завантаження...

Богослужіння /11-12-2016 — Последнее слово за Богом

Слава Богу, дорогі брати та сестри. Ми раді вітати вас на сайті церкви «Скинія»!

«Я очистив тебе, але не як срібло. Я випробував тебе у плавильній печі страждань. Заради себе, заради себе я діятиму. Хіба я дозволю осквернити моє ім’я? Cлави своєї я не віддам нікому. Послухай мене, Якове, послухай, Ізраїлю. Я завжди той самий. Я перший, і я останній» (Іс. 48:10-12).

Коли Бог говорить, що буде плавити нас, це означає, що поміняється суть, але форма буде збережена. Як багато з нас пережили біль та страждання. Хтось пережив трагедію, в іншого страшний діагноз, когось залишила кохана людина. Тим самим Бог нас плавить, щоб змінити.

Ми часто задаємо питання, чому так? Та все це заради Самого Бога. Ми покаялись і вдягли мантію християнина, та Бог пильнує, щоб ім’я Його не поносилось. Ніколи не потрібно вірити, що останнє слово буде за людиною чи якимось випадком, останнє слово завжди, навіть при кінці світу, буде за Богом.

Дуже часто переплавка приходить в наше життя, щоб ми стали добрішими. Найгірше, коли диявол краде віру, тому потрібно молитися та боротися з усіх сил за те, щоб в нашому серці була віра! А коли прийде Христос, чи знайде Він її в нас?

Друже, що б не сталось, як би Бог не міняв тебе та не переплавляв – збережи віру. Страждання очищають нас, але останнє слово буде не за нами, а за Богом. І коли сьогодні підіймаються бурі, ми повинні пам’ятати, що Відкупитель наш живий!

 

«Будь вірний до смерті і дам тобі вінця життя» (Од. 2:10).

Проповіді та відео